Soita ja varaa aika!

044 978 4270

                                                      

Auton kolarikorjaus Lohjalla

Koriyksikkö hoitaa kolarikorjaukset varmalla otteella, vakuutusyhtiöiden hyväksymillä laitteilla ja järjestelmillä. Auton merkillä, värillä tai iällä ei ole väliä. Kaikki korjataan 20 vuoden kokemuksella, josta suurin osa on kertynyt maahantuojien omissa korjaamoissa.

Korjaamo sijaitsee Lohjan Muijalassa, Tarrankaari 22, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Laajemmatkin autokorjaukset valmistuvat nopeasti ja mutkattomasti saman katon alla.

Vauriotarkastus kolarin sattuessa

Meiltä löytyy vauriotarkastus kolaritilanteissa (tarkastuksen kesto 5 - 10min.). Järjestelmämme ja työkalumme ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä. Varaosien toimitus tapahtuu suoraan hallin ovelle. Suoritamme kolarikorjaukset asiantuntevasti merkistä ja mallista riippumatta.

Iskikö kivi tuulilasiin?

Tuulilasin vaihto onnistuu myös lyhyellä varoitusajalla. Lasit toimitetaan suoraan hallille vaikka samana päivänä, kun tilaus on lähtenyt. Lasinkorjaus käy nopeasti jopa odottaessa. Kiveniskemän korjaus hintaan 40€. Halkeaman korjaus tapauskohtaisesti.

Pyörät pyörimään

Aika vaihtaa kesärenkaat alle? Vai hankitko juuri uudet renkaat? Koriyksikössä renkaat vaihdetaan ripeästi ja sopuhinnoin. Mikä parasta, sinun ei tarvitse tuskailla, kykkiä ja nostella painavia renkaita itse ahtaalla parkkipaikalla tai kotipihalla. Meiltä löytyy työhön sopivat välineet ja tiukkaankin juuttuneet renkaat saadaan irrotettua vaivatta. Asennus/tasapainoitus myös asiakkaan itse hankkimiin renkaisiin.

Varaa aika tai tule käymään!

Voit varata ajan numerosta 044 9784270 tai tulla käymään paikan päällä. Korjaamomme sijaitsee Lohjan Muijalassa. UUSI OSOITE Tarrankaari 22! Tervetuloa!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa